SOBRE L'OBRADOR GLUTEN FREE

Obrador Gluten Free neix l'any 2019 després de comprovar la manca de productes de qualitat destinats al públic celíac. Aquest està liderat per Eva Quiñones que, com a persona celíaca, aposta per proporcionar als clients un ampli catàleg de pans, brioixeria, pastisseria i elaborats gourmet, amb la garantia de qualitat que una persona celíaca exigeix.

Captura de Pantalla 2020-06-16 a les 12.
Captura%20de%20Pantalla%202020-08-04%20a

L'objectiu de Obrador Gluten Free és oferir als nostres clients la major qualitat en els productes per a què gaudeixin dels àpats igual que la resta. D'aquesta manera, Obrador treballa contínuament per a millorar dia rere dia i, així disminuir les diferències entre aliments amb gluten i sense.

Així doncs treballem amb matèries primeres que han estat prèviament tractades per a ser aptes per a elaboracions sense gluten, com per exemple el midó de blat o matèries que, per naturalesa ja ho són, com podria ser l'ou o la mantega.

A més a més, Obrador Gluten Free treballa conjuntament amb l'Ànec dels Pirineus, una empresa dedicada a la producció artesanal i tradicional del foie gras o fetge gras d'ànec, per adaptar alguns dels seus productes d'ànec i fer-los aptes per a celíacs.

unnamed.jpg